Sajtgyári capriccio

A sajttálak készítéséhez nagy szakértelem és még a szakértelemnél is nagyobb mértékű életélvezet szükségeltetik.

Idén készítettünk diólevélben érlelt sajtokat is, melyeket hosszan érleltünk a diólevél borításba rejtve. Izgalmas várakozással teli hónapok voltak ezek.

A Riska-cikli

2016.09.24

Már régóta tervben volt a megalkotása, de eddig a nyár és a jó idő túlságosan lefoglalt bennünket. Most, hogy már egy kicsit csípős az idő és már nem vágyódunk el messzi-messzi tájakra új kalandok után kutatva, de azért még mindig érdemes kimerészkedni a szabadba, létrejöhetett a Műhely biciklije. Éppen ezért ma reggel megadtuk a módját az...

Sajtból van a Hold - Sajtimádók Éjszakája - 2016. JÚLIUS 9. Poroszló, Füzes Sajtműhely